,

Daewoo pištolj za vruć vazduh 2000W DAHG2000BC

DAEWOO

[mas_static_content id=“10095″]

6.100,00 RSD sa pdv-om

Uporedi

Opis:

Toplovodni pištolj Daewoo DAHG2000BC 2.00kV koristi se za ravnomerno zagrevanje, bez pregrevanja, plastičnih predmeta koji treba da se deformišu na specifičan način (za savijanje, spajanje PVC cevi), uklanjanje starih boja i lakova, a takođe olakšava piling starih mekih podova kao što je linoleum, ubrzavajući proces sušenja premaza od svežeg laka, odmrzavanje smrznutih cevi, sušenje površina pre njihovog lepljenja i još mnogo toga.
Pored brzine i dobrog čišćenja podloge, značajna prednost načina zagrevanja je i to što ne emituje prašinu, nešto što se ne može izbeći prilikom brušenja posebnim brusnim papirom.
Mogućnost podešavanja temperature proširuje opseg primene pištolja za toplo grejanje Daewoo DAHG2000BC 2,00kV u zavisnosti od osetljivosti materijala na toplotu.
Podešena temperatura se održava automatski bez uticaja na protok vazduha, što olakšava rad bez rizika od oštećenja zagrejanih površina.
Često posao zahteva da se pištolj postavi u vertikalni položaj na radnom stolu kako bi se oslobodile ruke koje drže zagrejani deo – najčešće savijenu plastičnu cev.
U tu svrhu, zadnji kraj tela pištolja završava se širokim ravnim čelom, koje zajedno sa sličnim ravnim čelom na donjem kraju drške pruža stabilnu potporu.

Karakteristike:

Napajanje: 230V ~ 50Hz
Snaga: 2000 W
I stepen: 50 ° S, protok vazduha 250 l / min (hlađenje)
II stepen: 50 ° S-600 ° S, protok vazduha 250 l / min
III stepen: 50 ° S-600 ° S, protok vazduha 500 l / min
Kofer za odlaganje i lako nošenje

 

Garancija 24 meseca

Proizvodjač